Om mig


Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad av personlig utveckling. En vilja att utmanas och växa genom möte med andra människor. Jag har en stark drivkraft att hjälpa andra i sitt växande och hälsa.

Min egen inre resa jag gjort i livet har gett mig många kunskaper och lärdomar. Jag har själv provat många behandlingar som hjälpt mig i min egen läkande process.Min egen medvtenhet och utveckling genom tankar och kraften i orden.

Har skapat en stor kunskapsbank som hjälper många kunder släppa blockeringar, med de olika verktyg jag förmedlarJag tror inte enbart att en behandling

räcker för att uppnå ett läkande,

utan det krävs flera saker för att vi

ska kunna må bra och läka.


Det krävs framförallt att vi själva tar ansvar för

vår egen hälsa. Jag tror inte att en behandling

passar för alla, utan var och en får söka sig

fram, prova på och känna vilken som känns rätt.


De behandlingar jag erbjuder är kraniosakral terapi kombinerat med healing, healing,  medial vägledning, andekontakt samtal, helande samtal, Aromamassage, gruppseanser och övriga tjänster som ingår i mitt mediumskap.

Jag har utbildat mig hos Bröderna Tranberg

(www.tranbergs.net ) och blev diplomerad kraniosakral terapeut 2010.


Healing finns i allt vi gör, så fort vi lägger en hand på någon eller på dig själv så får du healing och det känns bättre.

Den möjligheten har alla mer eller mindre.

År 2001 gick jag  reikihealing kurser som gjorde att jag kom i kontakt med min egen förmåga att kunna ge healing.

Kursen gav också kunskaper och färdigheter att kunna ge healing på klienten på ett tryggt sätt. En förståelse vad som

händer med klienten och den som behandlar.


Jag har gått en  2 årig mediumutbildning och blev certifierad medium november 2018. Jag erbjuder medial vägleding. Jag erbjuder även andra tjänster i mitt mediumsskap, som andekontakt, gruppseanser och djurkommunikation.

Jag har alltid varit medial,men utvecklats väldigt mycket i vissa perioder. De senaste åren har det varit en enorm stor andlig utveckling, ett stort uppvaknande.


2004 blev jag klar Aromaterapeut efter att ha gått utbidning på Axelssons skola i Stockholm. Att hjälpa dig som kund med en fysisk behandling bestående av massage med eteriska oljor är ett bra komplement och hjälp att släppa både spänningar i kroppen, släppa känslor och hitta närvaro i kroppen.


Utöver detta så har jag en

kreativ sida som gör att jag

skriver mycket, texter dikter och även musik.

Jag vill kunna beröra andra, att genom texterna hjälpa den som behöver det. En text som kan göra att du känner igen dig i känslorna, få stöd i något som är jobbigt, få glädje från mina texter som kan hjälpa dig i ditt liv.

Följ mig gärna också på Facebook och instagram

där jag lägger ut mycket texter


Oavsett om du är intresserad att läsa min texter, eller om du är intresserad av mina behandlingar

önskar jag dig det bästa och att du kan ta till dig det som gör att du mår bra.Väck din inre kraft