Healing


Väck din inre kraft

                                            


Ordet healing betyder läkning och har funnits i olika kulturer i tusentals år.

Det finns olika varianter av healingformer, men gemensamt för dessa är att vi använder oss av den universella energin. Vår fysiska kropp har en energi som strålar ut från kroppen och kallas för aura. Denna aura skiftar i olika färger, men kan för dom flesta inte ses med blotta ögat. Denna energi finns i djur växter och människor. När vi mår bra så flödar energin obehindrat i kroppens alla organ och vi kan ta in energi från universum. För att vi ska må bra, vara friska och känna glädje i livet så behöver vi balans både känslomässigt mentalt och andligt. När vi utsätts för mycket stress, känslomässiga eller fysiska trauman mm, så blir det en obalans i energiflödet. En healer känner av obalanser i kroppen och tillför då energi till kunden. Healern kanaliserar den universella energin genom kroppen, ut till händerna och sedan till kunden. Denna starka energi löser upp de blockeringar kunden har. Men det är kundens kropp som bestämmer vart energin går, vilken/vilka delar i kroppen där spänningar behöver lösas upp först. Healern kan antingen lägga händerna på kundens kropp, eller hålla händerna en bit från kroppen för att tillföra energi.

Healing är en komplementär behandlingsform vilket innebär att den inte är i stället för någon annan behandlingsform inom t.ex. sjukvården, den är ett komplement.


-Healing påverkar både det kroppsliga, mentala och det själsliga planet.


-Är djup avslappnande och stressreducerande


-Minskar spänningar och smärta


-Löser upp blockeringar orsakad av känslomässiga och fysiska trauman.


-Balanserar energin


-Ökar medvetenheten


Den healing jag utöver innebär att jag håller mina händer en bit ifrån kroppen. Den är en kärleksfull kraftig energi där jag får energin från universum. Jag har stark intuition och använder den under mina behandlingar. Eftersom att jag är medial och har bra kontakt med vägledare från andevärlden, så får jag även hjälp av dom under mina behandlingar. Jag kan få budskap under behandlingen som har med dina känslomässiga trauman att göra och vägledning till vilka redskap du själv kan använda för attsläppa sina blockeringar och leva livet mera harmoniskt.


Under behandlingen kan jag få vägledning om att tex göra en

-Chakrabalansering.

- Balansera dina maskulina och feminina energier.

-Jag kan också använda mig av kristaller för att stödja healingprocessen.

-En annan som för mig är en ny behandlingsform är att ge heling under samtal, vilket gör att blockeringar lättare släpper.


Hur en behandling går till


Under en behandling får kunden ligga på rygg på en behandlingsbänk. Jag ser till att du som kund ligger så bekvämt som möjligt för att kunna slappna av. Behandlingen tar ca 45 minuter, jag känner av hur mycket energi din kropp behöver. Efter behandlingen har vi ett samtal om vad som hänt under behandlingen och jag delar med mig om eventuella budskap jag fått till mig av andevärlden.


Efter behandlingen

Det är individuellt hur behandlingen påverkar dig som kund. Men vanliga effekter är att du känner dig avslappnad, frusen och harmonisk. Några kan bli gråtmilda, eller att ilska kommer upp. Detta beror attblockeringar släpper och känslorna får flöda fritt. Det är viktigt att dricka vatten efteråt eftersom behandlingen är utrensande.